Szállítási információk - Baksa Csavar Webáruház

Menü
Menü
Baksa Csavar Webáruház
Nettó ár
Tisztelt Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Webáruházunk 2022.12.19. - 2022.12.31. között Zárva tart. Ez idő alatt leadott rendelések feldolgozása 2023.01.02.-tól kezdődik. Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!
Tartalomhoz ugrás
Szállítási információk

Személyes átvétel
Vásárosnaményi üzletünkben lehetőség van személyes átvételre, ahol fizethetsz készpénzzel és bankkártyával.

Szállítási díj
Nettó 180.000 Ft rendelési érték fölött a szállítás díjtalan.Nettó 180.000 Ft alatti rendelési érték esetén: csomag súlyának megfelelő csomagolási és szállítási díjat számítunk fel.
Telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet, hogy a rendelése milyen állapotban van, és hogy tudunk-e még póttételt rögzíteni.A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek szállítási díját nem befolyásolja.

Szállítás menete
1. A megrendelést legkésőbb a beérkezést követő munkanapon feldolgozzuk. A megrendelt termék kiszállítása a készleten levő termékek esetén maximum 3 munkanapon belül, a rendelésre szállított termékek esetében általában 5 munkanapon belül történik. Ettől eltérő esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

2. A pontos szállításról a futárszolgálat a szállítás napján e-mailben küld tájékoztatást a kiszállítás időpontjáról.
További kérdés esetén elérhetőség:
Tel.:+36 45/470125
E-mail: baksacsavarkft@gmail.com
A csomag általában munkanapon 8-17 óra között kerül kézbesítésre a megadott szállítási címre.
Figyelj arra, hogy az irányítószámot és a telefonszámot pontosan add meg a sikeres kézbesítés és az esetleges kapcsolatfelvétel érdekében!
Vissza a tartalomhoz